Lusiana do t’i ofrojë mbështetjen e saj Migelit pasi ai ...më shumë

Adolfo do të ndihet i rrënuar pas humbjes së vajzës ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Erikës do të rëndohet shumë, sidomos pasi ...më shumë

Erika do të jetë e lumtur për fitoren dhe që ...më shumë

Pavarësisht nga dyshimet që Erika do të ketë për qëllimet ...më shumë

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë

Lusiana i kërkon nënës së saj të largohen nga kantina ...më shumë

Vera e kantinës së Davidit kalon në fazën tjetër të ...më shumë

Karito do të kthehet dhe Perla me Huanin do ta ...më shumë

Perla do t’i kërkojë Migelit që të bindë Kariton të ...më shumë

Leoni i trembet faktit që nëna e tij do të ...më shumë

Davidi dhe Migeli do të sqarojnë mes tyre ndjenjat që ...më shumë

Fernanda do t’i shprehë babait të saj se do të ...më shumë