Fernanda do të gëzohet shumë kur Davidi dhe Lusiana do ...më shumë

Lusiana do t’i tregojë Davidit se ka gjetur zgjidhjen për ...më shumë

Tano do t’i kërkojë leje Davidit që të takohet me ...më shumë

Dr. Andersoni do të përpiqet të bindë Davidin se gjendja ...më shumë

Migeli do të marrë vesh se personi përgjegjës për trafikimin ...më shumë

Marta do të paralajmërojë Lilianën se nuk do të largohet ...më shumë

Edhe pse Liliana do të përpiqet t’ia mbushë mendjen Davidit ...më shumë

Dy persona, të paguar nga Marku dhe Huani, do të ...më shumë

Davidi do t’i kërkojë shpjegim Tanos për letrën që i ...më shumë

Lusiana do t’i shprehë Leonit zhgënjimin e saj se edhe ...më shumë

Perla do të paralajmërojë Kariton që të mos vazhdojë t’u ...më shumë

Karito do të vihet shumë në siklet, kur Migeli do ...më shumë

Liliana do të mërzitet kur Marta t’i rrëfejë se tani ...më shumë

Bobi do t’i rrëfejë Martës se ai dëshiron që babai ...më shumë

Davidi do të zhvendosë zyrën e tij për të qenë ...më shumë

Davidi do t’i bëjë të ditur Grasielës se do ta ...më shumë

Lusiana do t’i kërkojë Grasielës që të mos i kthejë ...më shumë

Davidi do të mërzitet kur të marrë vesh nga vetë ...më shumë

Davidi do të zhgënjehet shumë kur z. Kent t’i kthejë ...më shumë

Në debat e sipër, Migeli dhe Huani do të akuzojnë ...më shumë