Ylli i mëngjesit - Episodi 38-39-40

Aliu sfidon hapur babanë e tij. Seiti u shkon në ndihmë Ibrahimit dhe Sherifesë, pasi mëson se i kanë përzënë nga shtëpia. Zyhreja është dëshmitarje e skenës ku Zeqiri, mes lotësh, fajëson Fikretin për vdekjen e nënës së tij.

Zyrheja kalon natën e parë në një dhomë me Fikretin, teksa kujton ditën e dasmës dhe njohjen me Seitin. Sërmaja nuk ka më frikë dhe ia thotë të vërtetën në sy Zeqirit. Seiti sjell në shtëpi babanë e tij dhe Sherifenë, pasi nuk kanë ku të strehohen.

Sërmaja i del në krah Zyhresë dhe i jep asaj disa informacione që mund t’i vijnë në ndihmë. Aliu e ndjek nga lart Ryvejdën. Për çfarë do të bisedojnë ata të dy kur të takohen? Sërmaja takohet fshehurazi me Erdalin. Ç’plan kanë ata të dy?

Të gjithë episodet e "Ylli i mëngjesit"

Fikreti, Sërmaja dhe Zyhreja, me urdhër të Zeqirit, largohen nga ...më shumë

Gyneshi debaton me Fikretin pasi nuk pranon ortakërinë me një ...më shumë

Seiti dhe Erdali marrin në zotërim kompaninë e babait të ...më shumë

Në varrimin e babait të Gyneshit, Seiti i qëndon asaj ...më shumë

Aliu shtiret si shpëtimtar në sy të Ryvejdës, ndërkohë që ...më shumë

Me ndihmën e Sërmasë, Seiti takohet me Zyhrenë. Ç’do të ...më shumë

Aliu sfidon hapur babanë e tij. Seiti u shkon në ...më shumë

Zyhreja shkon të dorëzohen në shtëpinë e Fikret Karajasë, pasi ...më shumë