Ylli i mëngjesit - Episodi 46-47

Në varrimin e babait të Gyneshit, Seiti i qëndon asaj në krah gjatë gjithë kohës, ndërkohë që edhe Zyhreja është e pranishme. Fikreti shkon të takojë Zeqirin në burg dhe ky i fundit i përplas në fytyrë mëkatet që ai ka kryer në të shkuarën. Seiti dhe Zyhreja kujtojnë mes dhimbjes njëri-tjetrin. A do ta gjejnë më ata rrugën për t’u bashkuar?

Fikret Karaja organizon një pritje madhështore në rezidencën e tij, ku paraqitet krah për krah me të shoqen. Seiti dhe Gyneshi shkojnë në festë për të arritur një marrëveshje me Fikretin. Ndërkohë që njerëzit e Zeqirit, me urdhër të tij, marrin peng Zyhrenë. A do ta çojnë deri në fund urdhrin e tij për ta vrarë atë?

Të gjithë episodet e "Ylli i mëngjesit"

Fikreti, Sërmaja dhe Zyhreja, me urdhër të Zeqirit, largohen nga ...më shumë

Gyneshi debaton me Fikretin pasi nuk pranon ortakërinë me një ...më shumë

Seiti dhe Erdali marrin në zotërim kompaninë e babait të ...më shumë

Në varrimin e babait të Gyneshit, Seiti i qëndon asaj ...më shumë

Aliu shtiret si shpëtimtar në sy të Ryvejdës, ndërkohë që ...më shumë

Me ndihmën e Sërmasë, Seiti takohet me Zyhrenë. Ç’do të ...më shumë

Aliu sfidon hapur babanë e tij. Seiti u shkon në ...më shumë

Zyhreja shkon të dorëzohen në shtëpinë e Fikret Karajasë, pasi ...më shumë