Ylli i mëngjesit - Episodi 48-49-50

Seiti dhe Erdali marrin në zotërim kompaninë e babait të Gyneshit, pas marrëveshjes së arritur me Fikretin. Aliu përpiqet të afrohet më tepër me Ryvejdën, ndërkohë që Fikreti e siguron Seitin se pengmarrjen e Zyhresë nuk e organizoi ai. Gyneshi kupton se zemra e Seitit i përket vetëm Zyhresë. Si do të shkojë marrëdhënia mes tyre?

Zeqiri del nga burgu dhe i vendos një kusht babait të tij. Seiti mëson se Zyhreja dhe Fikreti do të largohen nga rezidenca e tyre dhe mërzitet pa masë nga ky lajm. Zeqiri feston për faktin që Fikreti dhe Zyrheja do të shpërngulen së shpejti te banesa e vjetër.

Sërmaja humbet arsyen dhe tenton të mbysë Zeqirin në gjumë, pa e ditur se Zyhreja do të shkojë ta shpëtojë dhe do të gjendet përballë akuzave të tij. Fikreti ndihet keq gjatë drekës familjare, pas fjalëve të rënda të të birit. Seiti dhe Erdali tanimë do ta vazhdojnë marrëveshjen me Zeqirin. Si do të reagojnë ata?

Të gjithë episodet e "Ylli i mëngjesit"

Fikreti, Sërmaja dhe Zyhreja, me urdhër të Zeqirit, largohen nga ...më shumë

Gyneshi debaton me Fikretin pasi nuk pranon ortakërinë me një ...më shumë

Seiti dhe Erdali marrin në zotërim kompaninë e babait të ...më shumë

Në varrimin e babait të Gyneshit, Seiti i qëndon asaj ...më shumë

Aliu shtiret si shpëtimtar në sy të Ryvejdës, ndërkohë që ...më shumë

Me ndihmën e Sërmasë, Seiti takohet me Zyhrenë. Ç’do të ...më shumë

Aliu sfidon hapur babanë e tij. Seiti u shkon në ...më shumë

Zyhreja shkon të dorëzohen në shtëpinë e Fikret Karajasë, pasi ...më shumë