Oktavio ia thotë në sy Maria Alehandrës që ajo është ...më shumë

Maria Alehandra kthehet në Meksiko dhe takohet me Solitën. Më ...më shumë

Maria Alehandra i jep Raizës para që ta ndihmojë Migelin ...më shumë

Karim kërkon me çdo kusht të fitojë dashurinë e Maria ...më shumë

Djali i Migelit do të ndihet keq krejt papritur. Çfarë ...më shumë

Oktavio i kërkon Maria Alehandrës të mos e mohojë më ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Migelit se nuk e pranon dot ...më shumë

Maria Alehandra i rrëfen Oktavios se është shumë e dashuruar ...më shumë

Oktavio i tregon Dorisit që ai është i martuar dhe ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Eduardos t’i kujtojë Oktavios se ai ...më shumë

Emiri Karim planifikon të fajësojë Maria Alehandrën për tentativë për ...më shumë

Karola prezanton emirin Karim si ortakun e ri të kazinosë. ...më shumë

Oktavio dhe Maria Alehandra puthen plot pasion. Ajo e siguron ...më shumë

Karola e informon Maria Alehandrën se do t’ia shesë pjesën ...më shumë

Bartolome Montenegro i propozon martesë Marikruzit. Cila do të jetë ...më shumë

Karlos Morgan informon Marikruzin se emiri Karim dëshiron të blejë ...më shumë

Oktavio shkon të takojë Marikruzin në shtëpinë e saj dhe ...më shumë

Dorisi kërkon ndihmën e shefit të policisë për të dëbuar ...më shumë

Pasi sheh që Maria Alehandra nuk dëbohet nga festa, Dorisi ...më shumë

Pas telefonatës me emirin, Dorisi është e bindur që ky ...më shumë