Zemër e pazbutur - Episodi 39

Oktavio dhe Marikruzi takohen përsëri. Migeli ka filluar të dyshojë për Lusian. Marikruzi i tregon Teobaldos që po fsheh një shtatzëni.

Të gjithë episodet e "Zemër e pazbutur"

Oktavio ia thotë në sy Maria Alehandrës që ajo është ...më shumë

Maria Alehandra kthehet në Meksiko dhe takohet me Solitën. Më ...më shumë

Maria Alehandra i jep Raizës para që ta ndihmojë Migelin ...më shumë

Karim kërkon me çdo kusht të fitojë dashurinë e Maria ...më shumë

Djali i Migelit do të ndihet keq krejt papritur. Çfarë ...më shumë

Oktavio i kërkon Maria Alehandrës të mos e mohojë më ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Migelit se nuk e pranon dot ...më shumë

Maria Alehandra i rrëfen Oktavios se është shumë e dashuruar ...më shumë