Zemër e pazbutur - Episodi 43

Lusia përballet me Migelin dhe vendos ta marrë përsëri në punë Eusebion. Oktavio përpiqet të bëjë xheloze Marikruzin. Araseli largohet nga shtëpia e Teobaldos. Karola përgatit një plan për t’i marrë kazinonë Alehandros. Ky i fundit vjen në Isla Dorada dhe ku njihet me vajzën e Marikruzit.

Të gjithë episodet e "Zemër e pazbutur"

Oktavio i kërkon Maria Alehandrës të mos e mohojë më ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Migelit se nuk e pranon dot ...më shumë

Maria Alehandra i rrëfen Oktavios se është shumë e dashuruar ...më shumë

Oktavio i tregon Dorisit që ai është i martuar dhe ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Eduardos t’i kujtojë Oktavios se ai ...më shumë

Emiri Karim planifikon të fajësojë Maria Alehandrën për tentativë për ...më shumë

Karola prezanton emirin Karim si ortakun e ri të kazinosë. ...më shumë

Oktavio dhe Maria Alehandra puthen plot pasion. Ajo e siguron ...më shumë