Zemër e pazbutur - Episodi 44

Karola thur një plan për t’ia blerë kazinonë Alehandros për një shumë të vogël parash. Karimi i hedh fjalë Marikruzit, duke lënë të kuptohet se ka fjetur me të. Teobaldo kap personin që ishte pjesë e planit të Karolës në kazino dhe vendos ta demaskojë atë.

Të gjithë episodet e "Zemër e pazbutur"

Oktavio i kërkon Maria Alehandrës të mos e mohojë më ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Migelit se nuk e pranon dot ...më shumë

Maria Alehandra i rrëfen Oktavios se është shumë e dashuruar ...më shumë

Oktavio i tregon Dorisit që ai është i martuar dhe ...më shumë

Maria Alehandra i thotë Eduardos t’i kujtojë Oktavios se ai ...më shumë

Emiri Karim planifikon të fajësojë Maria Alehandrën për tentativë për ...më shumë

Karola prezanton emirin Karim si ortakun e ri të kazinosë. ...më shumë

Oktavio dhe Maria Alehandra puthen plot pasion. Ajo e siguron ...më shumë