Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë

Kapja e Gylusë dhe Kemalit do të ngjallë dyshimet e ...më shumë

Pas shumës së majme që do të ofrojë Halideja për ...më shumë

Kemali do të kërkojë të dorëzohet në polici, por Gyluja ...më shumë

Refuzimi i Ekremit për të dëshmuar dhe deklarata e mjekut ...më shumë

Pasi të akuzohen për tradhti bashkëshortore, Serapi dhe Kemali do ...më shumë

Pas asaj që ndodhi me Zehrën, Xhemshiri do të shkojë ...më shumë

Pas përpjekjeve të vazhdueshme të Gylusë për të marrë çifligun, ...më shumë

Kemali do të marrë vesh për shtatzëninë e Halidesë dhe ...më shumë

Pasi shpërngulet në çiflig, Halideja do t’i kërkojë Gylizarit të ...më shumë

Ramazani do të flasë me Halidenë dhe do ta bindë ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Pakizesë, Ramazani do të planifikojë ...më shumë

Halideja do të vendosë të ndahet nga Kemali, por lajmi ...më shumë