Zonja e çifligut - Episodi 163

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet t’i gjejë para xhandarëve. Ç’do të bëjë me skicat pasi t’i gjejë? Edhe pse sakrifikoi të bijën për të, Xhemshiri do të braktisë Asumanin për shkak të gënjeshtrave të saj. Ndihma që i dha Seherit, do t’i kushtojë shumë Gylizarit, pasi Halideja ta përzërë nga çifligu.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë