Zonja e çifligut - Episodi 165

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo do të vendosë t’i paguajë të gjithë. Edhe pse mori paratë që donte, Mahmuti do të kthehet dhe do të marrë hak ndaj Xhemshirit duke e plagosur me thikë. Pas divorcit me Halidenë, Kemali dhe Gyluja do të vendosin të martohen. Lajmet e këqija s’kanë fund për Halidenë, pasi Nerimani të vendosë të shesë shtëpinë ku Halideja jeton.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë