Zonja e çifligut - Episodi 166

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë vesh gjendjen e tij të rënduar shëndetësore, por ai do ta zhgënjejë përsëri të shoqen. Lajmi i martesës së Gylusë dhe Kemalit, do të nevrikosë Halidenë, e cila do të thurë menjëherë një plan kundër tyre. E vendosur për të shpëtuar të vëllanë, Seheri do të kërkojë të përballë Halidenë me inxhinierin amerikan

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë