Zonja e çifligut - Episodi 167

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë atë dhe Muhsnin në çiflig, për t’i kërkuar dorën. Vizita e Selimit në shtëpinë e saj, do ta tronditë Halidenë, pasi të marrë vesh që Kemali dhe Gyluja do të martohen. Ç’plan do të thurë ajo këtë herë për të prishur lumturinë e tyre? Hafizi do të shohë Gylizarin në pijetore dhe do t’i kërkojë llogari Reshitit.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë