Zonja e çifligut - Episodi 168

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe Kemali do të kurorëzojnë dashurinë e tyre. Pas ndërhyrjes së Selimit, Hafizi nuk do të mundë t’u japë pagat punëtorëve. Zjarri në çiflig do të ndryshojë rrjedhën e ngjarjeve. Do të mund ta shpëtojë Kemali Muzafer Aliun nga flakët?

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë