Zonja e çifligut - Episodi 169

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja më në fund do të kuptojë se ishte Halideja ajo që i futi në kurth punëtorët e fabrikës. letra që lë Asumani pas, do t’i lërë Xhemshirit të kuptojë se ajo e ka braktisur. Reshiti do të vendosë të nxjerrë Gylizarin nga paraburgimi.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë