Zonja e çifligut - Episodi 170-seria e fundit

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe Gyluja do ta ndihmojë. Në kujtim të Kemalit të ndjerë, Ramazani do t’i vendosë të birit emrin e tij. Një e shtënë do t’i marrë jetën Halidesë, por kush do ta tërheqë këmbëzën? Gyluja do të heqë dorë nga çifligu dhe pasuria e saj dhe do të jetojë me të birin në shtëpinë që Kemali bleu dikur për ta.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Pakize do të sjellë në jetë djalin e saj dhe ...më shumë

Vdekja e Kemalit do të tronditë qytetin e Adanasë. Gyluja ...më shumë

Në prani të familjarëve dhe miqve të tyre, Gyluja dhe ...më shumë

E emocionuar për propozimin e Kemalit, ajo do ta presë ...më shumë

Zehra do të vendosë ta falë Xhemshirin kur të marrë ...më shumë

Ramazani do t’ia shpjegojë Gylusë gjendjen e punëtorëve dhe ajo ...më shumë

Gyluja dhe prindërit e saj do të kthehen në çiflig. ...më shumë

Pasi merr vesh vendndodhjen e skicave, Halideja do të përpiqet ...më shumë