Zonja e çifligut - Episodi 29

Ditëlindja e Muzaferit do të bëhet shkak për një natë romantike mes tij dhe Gylusë.
I revoltuar nga ajo që ndodhi në treg, Jëllmazi do të niset të vrasë Muzaferin. Kush do ta ndalojë atë?
Xhemshiri dhe Hamzai duan të jetojnë në çiflig, por gjërat nuk shkojnë sipas planit.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Hamzai do të takohet me njeriun misterioz, i cili ka ...më shumë

Pas ekzaminimit të shenjave të marra të gishtave, xhandarmëria do ...më shumë

Fshatarët do të kërkojnë tokat dhe Gyluja do të marrë ...më shumë

Në garë për të fituar dashurinë e Pakizes, Ramazani dhe ...më shumë

Kërcënimet e Xhemshirit, do të vënë në lëvizje Reshitin, i ...më shumë

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë