Zonja e çifligut - Episodi 30

Muzaferi do të paguajë njerëz për të vrarë Jëllmazin, por kjo s’do të jetë aq e lehtë.
Pasi i shoqi dështon, do të jetë Haxheri ajo që do të nxitë Zehrën të shkojë në çiflig. Ç’do të vendosë ajo pasi ta rrahë Xhemshiri? I vendosur për t’i rifituar zemrën Gylusë, Kemali do të hyjë në dhomën e saj të gjumit.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Hamzai do të takohet me njeriun misterioz, i cili ka ...më shumë

Pas ekzaminimit të shenjave të marra të gishtave, xhandarmëria do ...më shumë

Fshatarët do të kërkojnë tokat dhe Gyluja do të marrë ...më shumë

Në garë për të fituar dashurinë e Pakizes, Ramazani dhe ...më shumë

Kërcënimet e Xhemshirit, do të vënë në lëvizje Reshitin, i ...më shumë

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë