Zonja e çifligut - Episodi 31

Pasi Zehra të shkojë në çiflig, Reshiti do të shkojë të takojë Gylunë, por asgjë nuk do të shkojë sipas planit të tij. E shqetësuar për marrëdhënien e Halides me Kemalin, Gyluja do të marrë një vendim të rëndësishëm, duke i dhënë një mësim këtij të fundit.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Hamzai do të takohet me njeriun misterioz, i cili ka ...më shumë

Pas ekzaminimit të shenjave të marra të gishtave, xhandarmëria do ...më shumë

Fshatarët do të kërkojnë tokat dhe Gyluja do të marrë ...më shumë

Në garë për të fituar dashurinë e Pakizes, Ramazani dhe ...më shumë

Kërcënimet e Xhemshirit, do të vënë në lëvizje Reshitin, i ...më shumë

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë