Zonja e çifligut - Episodi 32

Kemali do të gjejë një mënyrë për t’u hakmarrë ndaj Gylusë. E mërzitur në çiflig, Zehra vihet në kërkim të një pune, por si do të reagojë Halideja kur ta shohë? Muaji i mjaltit nuk do të shkojë si duhet dhe shkaktare për këtë do të jetë Behija.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë

Gyluja do të flasë me Halidenë dhe do ta ftojë ...më shumë

Kemali do të akuzohet për vrasjen e Muzaferit, por Halideja ...më shumë

Muzaferi do ta humbë betejën me jetën pas sulmit me ...më shumë

Kush e qëlloi Muzaferin dhe si është gjendja shëndetësore e ...më shumë

Gyluja do të zemërohet shumë kur të dëgjojë se Muzaferi ...më shumë