Zonja e çifligut - Episodi 35

Halideja do t’i tregojë të vërtetën Kemalit në lidhje me Selimin dhe kjo gjë do t’i afrojë më shumë me njëri-tjetrin. E vetmja mundësi që Xhemshiri të shkojë në çiflig është Zehra. Ç’kurdis ai dhe Reshiti këtë herë? Pas asaj që ndodhi me Haliden, Gylizari do të vendosë të largohet nga çifligu.

Të gjithë episodet e "Zonja e çifligut"

Hamzai do të takohet me njeriun misterioz, i cili ka ...më shumë

Pas ekzaminimit të shenjave të marra të gishtave, xhandarmëria do ...më shumë

Fshatarët do të kërkojnë tokat dhe Gyluja do të marrë ...më shumë

Në garë për të fituar dashurinë e Pakizes, Ramazani dhe ...më shumë

Kërcënimet e Xhemshirit, do të vënë në lëvizje Reshitin, i ...më shumë

Kemali, i sigurt për pafajësinë e Gylusë, i premton asaj ...më shumë

I shqetësuar për qëndrimin në çiflig, Reshiti do të kërkojë ...më shumë

Gyluja do të jetë e dyshuara kryesore dhe pas ekzaminimit ...më shumë