Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë

Pasi dëgjon një bisedë telefonike, Kandela fillon të dyshojë që ...më shumë

Falë ndihmës së Silvanës, Hoakini dhe Visente arrijnë të shpëtojnë ...më shumë

Hoakini bën çmos për të mos e lejuar Edmundon dhe ...më shumë

Edmundoja dhe Emilioja vijnë në prokurori për të marrë sërish ...më shumë

Kryeprokuror Guevara urdhëron Ruedën që të bindë Hoakinin të tërheqë ...më shumë

Fransikoja mendon një plan mjaft dinak për të larguar vëmendjen ...më shumë

Kur gjeneral Ortizi vendos që të mbështesë planin e Argemiros ...më shumë

Silvana rrezikon duke e liruar Hoakinin nga burgu. Kandela e ...më shumë

Hoakini i lutet Silvanës që ta lërë të kërkojë Felipen, ...më shumë

Argemiroja bën një ujdi me kryeprokuror Guevarën dhe i sugjeron ...më shumë

Erika njofton Violetën se Silvana ishte në dijeni të përfshirjes ...më shumë

Fajkoi i thotë Korbit që një person që nuk ka ...më shumë