Zonja e hekurt - Episodet

Ditën kur u diplomua si prokurore, Silvana Duran u bë dëshmitare e vrasjes brutale të babait të saj. Vite më vonë, tashmë prokurore në Prokurorinë e Përgjithshme, ajo i ka caktuar vetes një mision, të dërgojë prapa hekurave lordin më të fuqishëm të drogës, që rastis të jetë edhe vrasësi i babait të saj. E guximshme dhe e vendosur, Silvana cilësohet shpesh si “Prokurorja e Hekurt”. Por ka një pikë të dobët që mund t’i shkatërrojë karrierën, ka rënë në dashuri me truprojën Hoakin Munjoz, pa e ditur se ai ka hesape të pambyllura me kartelet e drogës.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë