Zonja e hekurt - Episodi 2

Miranda bëhet më mirë, por ndërkohë nuk ia merr mendja që Diego Truhijo po planifikon vrasjen e vajzës së tij. Ndërkohë, Truhijo kërkon një falje publike nga ana e prokurore Duranit. Ari, vëllai i prokurorit kërkon të bëjë gjithçka për të zbardhur vrasjen e babait të tij.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë