Zonja e hekurt - Episodi 61

Fajkoi i thotë Korbit që një person që nuk ka asgjë për të humbur është një armik mjaft i rrezikshëm dhe pikërisht kështu e ka kthyer ai Argemiron pas vrasjes së të ëmës. Fransiskoja është i vetëdijshëm për faktin që Korbi e ka kthyer Argemiron në një demon të vërtetë. Për paspojë, ai e urdhëron vajzën e tij Kandelën që ta harrojë djalin që dashuron. Silvana ndihet e lënduar nga tradhtia e Hoakinit dhe vendos që të ngrejë akuza penale kundër tij.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë