Zonja e hekurt - Episodi 64

Hoakini i lutet Silvanës që ta lërë të kërkojë Felipen, i cili tani është me shokun e tij, Argemiron, bosin e ri të organizatës së Korbit. Alkantara mendon se është me fat kur arrin të komunikojë me Argemiro Duranin. Gjatë bisedës së tyre, krimineli i ri bie dakord që të takohet me Alkantarën. Fransiskoja i premton Kandelës që Argemiroja nuk do ta mundë dot, ndërkohë që kryeprokuror Guevara i kërkon Argemiros që të mbajë të motrën nën kontroll.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë