Zonja e hekurt - Episodi 65

Silvana rrezikon duke e liruar Hoakinin nga burgu. Kandela e di që babai i saj i pushtetshëm nuk do të shkelë më në burg, kështu që ky i fundit nuk e pranon kushtin e Argemiros sipas së cilit duhet të dorëzohet. Për të shpëtuar Felipen, Hoakini duhet t’u ikë agjentëve që janë caktuar për ta mbajtur nën mbikëqyrje.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë