Zonja e hekurt - Episodi 66

Kur gjeneral Ortizi vendos që të mbështesë planin e Argemiros për t’i dhënë fund Fransisko Mirandës, kryeprokuror Guevara e këshillon ortakun e tij të presë, për shkak se Guevara mendon të bëjë aleancë me Fransiskon në mënyrë që të heqin qafe Argemiron. Pasi Miranda, Guevara dhe gjeneral Ortizi lidhin aleancë, Kandela vendos që të ndihmojë të atin duke shkuar e duke jetuar me Argemiron në mënyrë që të marrë sa më shumë informacione të mundshme. I vetmi kusht i saj është që Miranda të mos vrasë burrin që ajo do.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë