Zonja e hekurt - Episodi 67

Fransikoja mendon një plan mjaft dinak për të larguar vëmendjen në mënyrë të tillë që të mos ketë nevojë të dorëzohet. Ai duhet t’i bëjë të gjithë të besojnë se Arieli është kreu i organizatës. Fransikoja do të ndihmojë gjeneral Ortizin që të marrë në kontroll organizatën e Korbit.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë