Zonja e hekurt - Episodi 68

Kryeprokuror Guevara urdhëron Ruedën që të bindë Hoakinin të tërheqë dëshminë e tij për Argemiron. Kur prokurori i përgjërohet Hoakinit ta bëjë këtë, inspektori bën çmos që ta kthejë Gijermon në anën e tyre. Ndërkohë, agjent Smithi vendos që ta marrë situatën në dorë dhe sulmon Kandelën. Smithi i jep Argemiros disa informacione mjaft me vlerë për gjeneral Ortizin dhe bashkëpunimin e tij me Mirandën.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë