Zonja e hekurt - Episodi 70

Hoakini bën çmos për të mos e lejuar Edmundon dhe Emilion që të marrin Violetën dhe Erikën peng. Visente i druhet më të keqes. Silvana arrin ta bindë vëllanë e saj, Argemiron që ta lërë të lirë në mënyrë që të merret me fundosjen e kryeprokuror Guevarës. Kur mbërrin në prokurori, Silvana mëson në lidhje me rrezikun që i kanoset Eriksë dhe Violetës dhe kontakton Mirandën për të negociuar lirimin e tyre.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë