Zonja e hekurt - Episodi 71

Falë ndihmës së Silvanës, Hoakini dhe Visente arrijnë të shpëtojnë Kandelën kur Argemiroja qëllon agjent Smithin. Megjithatë, ekipi tani duhet të përqendrohet në operacionin e shpëtimit të Erikës dhe Violetës, që ndodhen në duart e Arielit. Silvana më në fund i thotë Hoakinit që akuzat që rëndonin kundër tij janë rrëzuar, por ajo këmbëngul për mbrojtjen e Felipes.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë