Zonja e hekurt - Episodi 72

Pasi dëgjon një bisedë telefonike, Kandela fillon të dyshojë që Hoakini do ta arrestojë Argemiron. Për të mbajtur njeriun e saj të shtrenjtë, ajo i bashkohet përpjekjeve të agjentëve. Nga ana tjetër, Fransisko Miranda ka në plan ta pranojë ndihmën që agjenti i ofron agjenti, në mënyrë që të zbulojë se çfarë plani ka Silvana. Për të çuar kryeprokurorin pas hekurave, Zonja e Hekurt kontakton gjeneral Ortizin dhe informon Ruedën për gjetjet e saj.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë