Zonja e hekurt - Episodi 73

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo prezanton Ruedën me Zaraten. Falë kësaj bisede, Rueda mëson se gjeneral Ortizi do të ndihmojë grupin për të fundosur Guevarën. Guevara i rrëmben familjen Ruedës dhe e vendos nën presion. Rueda nuk ngurron të mbledhë çdo informacion të mundshëm me qëllim që të shpëtojë familjen e tij.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë