Zonja e hekurt - Episodi 74

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo fillon të dyshojë që misioni për vrasjen e prokurorit nuk shkoi aq mirë sa ç’duhej. Alkantara i jep Silvanës 48 orë kohë për të mbledhur provat për të vërtetuar pafajësinë e saj. Guevara kërkon që Miranda të futë të tijtë në punë derisa të zbulohet se cili e tradhton atë. Hoakini nuk i thotë Alkantarës se ku fshihet Silvana.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë