Zonja e hekurt - Episodi 75

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë Hoakini. Ajo do të çojë kryeprokuror Guevarën me çdo kusht prapa hekurave. Guevara pranon të mbështesë Fransisko Mirandën nëse të tijtë rrëmbejnë ministër Zaraten. Ndërkohë, tek apartamenti i Hoakinit, Silvana informon Zaraten që Guevara di gjithçka për armiqtë e tij.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë