Zonja e hekurt - Episodi 76

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër Zarates nëse ai nuk tregon identitetin e personit që ka provat kundër tij. Kur Zarate ia thotë emrin, Guevara i telefonon aleatit të tij të ri, Mirandës, i cili dërgon Mundon dhe Emilion te gjykatëse Manuela. Kjo e fundit është e vendosur për ta shkatërruar Guevarën dhe shkon në zyrën e tij për ta bërë përgjegjës për atë që i kishte ndodhur asaj.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë