Zonja e hekurt - Episodi 77

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e Mirandës. Inspektori bën gjithçka për ta futur kreun e kartelit në burg. Lajmi i futjes së Mirandës në burg përhapet me shpejtësi dhe pasojat ndihen shpejt. Fillimisht, Kandela shfaqet në prokurori për të kërcënuar kryeprokurorin duke përdorur provat që babai i saj kishte siguruar kundër tij. Silvana i kërkon Argemiros që të bëjë gjënë e duhur dhe të pranojë vrasjen e Ruedës,përndryshe ajo do të përfundojë në burg për të.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë