Zonja e hekurt - Episodi 78

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë sa Arieli nuk ka zgjidhje tjetër ve[se ta konsiderojë si kreun e ri të organizatës. Ndërkohë, Arieli merret me planifikimin e lirimit të shokut dhe padronit të tij, Mirandës. Horge Guevara kërcënon Laurën se do ta shkatërrojë nëse ajo mbron Silvanën, por kryeprokurori habitet kur mëson se Zonja e Hekurt nuk pranon të mbrohet.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë