Zonja e hekurt - Episodi 79

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka Argemiroja me Mirandën, por atij i intereson biznesin. Si rezultat, ai thotë se bashkëpunëtorët do të nervozohen nëse Argemiroja dorëzohet ashtu si[ ka ndër mend. Kryeprokurori pyet Arielin nëse e dinte që gjeneral Ortizi do ta tradhtonte. Xhon Hajro shpjegon hollësitë dhe rëndësinë e operacionit për lirimin e Fransiskos, ndërkohë që i jep Kandelës ilaçet që Fransiskoja do të konsumojë.

Të gjithë episodet e "Zonja e hekurt"

Alkantara nuk pranon që t’ia japë trupin e Mirandës Kandelës ...më shumë

Ortizit nuk i bëhet vonë për problemet personale që ka ...më shumë

Kandela e manipulon babanë e saj deri në atë pikë ...më shumë

Alkantara i prish planet Hoakinit dhe Argemiros për shpëtimin e ...më shumë

Horge Guevara kërcënon se do të vrasë familjen e ministër ...më shumë

Silvana nuk pranon të largohet nga vendi kur i thotë ...më shumë

Fajkoi njofton Argemiron që e përmbushi misionin, por gjeneral Ortizo ...më shumë

Silvana nuk heq dorë nga drejtësia dhe pavarësisht rreziqeve, ajo ...më shumë