Argemiroja mëson se Truhijoja dhe Zuniga kishin qenë personat që ...më shumë

Silvana i thotë Guevarës se nuk e njoftoi për operacionin ...më shumë

Argemiroja e humbet mundësinë që i jepet për të vrarë ...më shumë

Silvana arrin që ta detyrojë Çuçon që të rrëfehet. Pronari ...më shumë

Korbi ka ndër mend ta respektojë marrëveshjen që ka me ...më shumë

Miranda vë në lëvizje planin e tij për heqjen qafe ...më shumë

Miranda e bind agjent Smithin që të punojë për të ...më shumë

Silvana tronditet kur sheh kokën e Leonardos në kuti. Ajo ...më shumë

Lajmi për kapjen e Argemiros përhapet me shpejtësi dhe kjo ...më shumë

Kandela nuk arrin të kuptojë pse i ati vrau drejtorin ...më shumë

Silvana i kërkon Hoakinit që të gjejë vëllanë e saj, ...më shumë

Vendimet e ndryshme që merren nga të gjithë shkaktojnë një ...më shumë

Diegoja dhe Fabiana arrijnë të shpëtojnë nga kthetrat e Korbit ...më shumë

Pas një sërë orvatjesh, Leonardo arrin të takohet me Fransiskon. ...më shumë

Ndërkohë që Argemiroja bën gjithçka për të kapur dhe për ...më shumë

Argemiroja e pranon ujdinë e Fransiskos: vrasja e Truhijos do ...më shumë

Pas një debati të nxehtë, Kandela dhe Argemiroja pajtohen. Por, ...më shumë

Teksa dekan Markezi bëhet gati për t’i thënë Silvanës emrin ...më shumë

Me anë të një videoje, Hoakini zbulon identitetin e vrasësit ...më shumë

Emilio dhe Mundo kërkojnë dekan Markezin, personin e vetëm që ...më shumë