Kandelës i pëlqen teksa sheh Diegon që vuan për vdekjen ...më shumë

Roberto sheh që Kamila i ofron Silvanës informacione mbi kompaninë ...më shumë

Silvana e bën Roberton të dyshojë për sa i përket ...më shumë

Hoakini sjell Visenten dhe Violetën si pjesë të ekipit që ...më shumë

Diegoja fillon luftën me kartelin e Korbit. Dëshpërimi i Sokratit ...më shumë

Silvana krijon ekipin e saj për hetimin e Zunigës dhe ...më shumë

Kandela takohet me të atin dhe ky i fundit i ...më shumë

Kandela niset për në Majami bashkë me Diegon, Kandelën dhe ...më shumë

Drejtori i burgut, Leonardoja bie dakord me Fransiskon që ky ...më shumë

Koksalli e çon familjen e tij në shtëpinë e Ujgarit. ...më shumë

Kryeprokurori e shkarkon Silvanën nga çështja që i kishte ngarkuar ...më shumë

Silvana arrin ta bindë Rubenin që të flasë për marrëdhëniet ...më shumë

Silvana arrin të arrestojë një ortak të Truhijos,të cilin shpreson ...më shumë

Silvana e liron Argemiron me kusht që ai t’i kthejë ...më shumë

Pasi agjenti Uollis nuk arrin të vrasë Mirandën, ai vendoset ...më shumë

Prokurore Durani rikthehet sërish në detyrë pas ndërhyrjes së kryeprokurorit. ...më shumë

Operacioni për largimin e Markosit jashtë shtetit dështon dhe ky ...më shumë

Zuniga e lë Kandelën të lirë, por Markosi do të ...më shumë

Silvana arrin ta marrë Kandelën dhe Markosin, por a do ...më shumë

Silvana arrin që ta bindë Markosin që ta nxjerrë Kandelën ...më shumë