Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë

Jasini gjen letrën e paplotë dhe përpiqet të gjejë pjesët ...më shumë

Jagizi vendos të kthehet sërish në vilë, ku do të ...më shumë

Hazani shkon të ngushëllojë Nilin. Ajo vendos t’i thotë Sinanit ...më shumë

Sevda vendos të largohet, por Gokani nuk do ta lejojë. ...më shumë

Sinani do të mësojë për video regjistrimin e Nilit dhe ...më shumë

Dy vëllezërit grinden me njëri-tjetrin dhe arsyeja është vetëm një. ...më shumë

Selin pranon të takohet me Nilin. Hazimi përpiqet të mbajë ...më shumë

Erdalli i tregon Hazimit se Jagizi është në rrezik dhe ...më shumë

Jagizi është ende në kërkim të Hazanit. Ç’do të ndodhë ...më shumë

Gokani befasohet kur shikon se ku shkon Fazileti me vajzën ...më shumë

Sinani shkon të flasë me Hazanin dhe ajo i hidhet ...më shumë

Shoqëruesja e Jagizit fillon të thumbojë Hazanin dhe sillet si ...më shumë