Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 150-151-152

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A do të kthehet Hazani nga rruga kur të marrë vesh lajmin e aksidentit? Teksa Sinani lufton me vdekjen, të gjithë fajësojnë njëri-tjetrin për situatën e rëndë ku ndodhen. Mjekët dorëzohen përpara gjëndjes së Sinanit dhe presin të ndodhë një mrekulli. Kush do ta shpëtojë atë? Kerimja arrin të shpëtojë. Babai i Omyrit fiton lirinë nga burgu dhe shkon të kërkojë Jaseminin. Jasini e përbuz sërish Exhenë, e cila ndihet e braktisur dhe e mashtruar. Kerimja i kërkon Hazimit të takojë Sinanin. Hazani është e vendosur për t’i qëndruar pranë njeriut që dashuron, pavarësisht si e shikojnë të tjerët. Jagizi i rrëfehet Gokanit për ndjenjat e tij. Jagizi përpiqet me çdo kusht që të largojë Hazanin.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë