Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 159-160-161

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet me të. Nili përpiqet t’i tregojë Hazanit për dyshimet e saj, por Sinani e ndalon duke i dhënë shpresa të kota për një bashkim të mundshëm. Selini ia kalon të gjitha aksionet e saj Jasinit. Fazileti i dërgon Jagizit një disk, por Hazani do të bëjë çmos që ai të mos e shohë. Hazani dënon nënën e saj për gjithë veprimet e saj në këmbim të një jete më të mirë. Sinani i kërkon Kerimes t’i tregojë për dy tradhtarët. Fara, në përpjekjen e saj për të fituar Jagizin, përpiqet të shesë Hazanin. Fazileti dhe Jasemini fillojnë të bashkëpunojnë. Hazimi dhe Exheja gjejnë mbështetje te njëri-tjetri. Sinani shikon në kamera puthjen e Hazanit dhe të Jagizit. Jagizi i kërkon Farës dhe Hazanit t’i tregojnë të vërtetën. Sinani vazhdon të jetë i vendosur në hakmarrjen e tij. Exheja dhe Hazimi largohen bashkë në një vend të qetë. Kjo lëvizje i prish të gjitha planet Selinit dhe Jasinit.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë