Zonja Fazilet dhe të bijat - EPISODI 168-169-170

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen në polici për rrëmbimin e gruas së tij. Jagizi vendos të përballet me Sinanin. Hazimi i kërkon Sinanit t’i japë fund hakmarrjes së tij. Lale do të arrijë të shpëtojë Exhenë, por djali i saj nuk dihet ku është. Hazimi i penduar i kërkon falje Exhesë për çdo gjë që ka ndodhur. Sinani vazhdon të thurë plane kundër Jagizit dhe Hazanit.
Hazani shkon pranë Jagizit t’i tregojë të vërtetën, por biseda ndërpritet nga ajo që mëson nga Exheja. Familja mëson se fëmija i Exhesë nuk është vëllai i tyre. Kjo e vërtetë e lëndon më shumë Jagizin. Jasini gjen djalin në një kosh në derën e vilës dhe ia sjell Exhesë. Sinani i kërkon Hazanit të mos i tregojë Jagizit për nënën e tij, sepse do të çojë deri në fund planin që ka.
Kerimen e nxjerrin nga shtëpia dhe e arrestojnë. Sinani vazhdon të insistojë për të festuar dyzet vjetorin e kompanisë edhe pas gjithë këtyre skandaleve që kanë plasur në familjen Egemen. Hazimi dyshon se Kerimja është liruar nga Sinani. Fazileti është e vendosur të zbulojë kush e rrëmbeu nipin e saj. Sinani publikon para të ftuarve në përvjetorin e kompanisë rezultatet e ADN-së dhe prezanton Kerimen si nënën e tij.

Të gjithë episodet e "Zonja Fazilet dhe të bijat"

Jagizi do të mësojë se kush është nëna e tij ...më shumë

Selini merr në dorë fëmijën e Exhesë. Hazimi denoncon Lalen ...më shumë

Jagizi largohet nga shtëpia pasi Sinani e poshtëroi. Exheja zgjohet ...më shumë

Kudreti e dërgon Jaseminin në shtëpinë e tyre të vjetër ...më shumë

Gokani punëson Kudretin si truprojën e tij dhe Jasemini përballet ...më shumë

Sinani do të ndalojë Nilin të hyjë në vilë, ndërkohë ...më shumë

Hazani përballet me Kerimen në spital. Jasemini arrin të regjistrojë ...më shumë

Policia lajmëron Hazimin për aksidentin që ka pësuar Sinani. A ...më shumë