Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë

Valentina ndihet fajtore që dyshon te Enrike pa pasur prova ...më shumë

Adriana përpiqet të flasë me të biri, por i vogli ...më shumë

Karmeni bëhet agresive me të atin në drekën familjare, por ...më shumë

Leonardo vuan kur mëson se Enrike e bëri të tijën ...më shumë

Valentina befasohet nga sjellja e dhunshme e Enrikes kur e ...më shumë

Hoze i propozon Kandidos të largohen të dy dhe të ...më shumë

Pasi takon nipërit, Hoze i lutet Valentinës të kalojë pak ...më shumë

Pasi takon nipërit, Hoze i lutet Valentinës të kalojë pak ...më shumë

Enrike i thotë Valentinës se Hoze i bën shantazh duke ...më shumë

Valentina u kërkon të bijave ta dëgjojnë Enriken sepse do ...më shumë

Hairo frikëson Valentinën duke i thënë se të bijat janë ...më shumë

Gabrieli pranon planin e Roksanës për t’i bërë shantazh Fernandos ...më shumë