Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 101

Hoze Bravo dëgjon një bisedë mes Enrikes dhe Valentinës, ku ajo e fajëson për gjithë problemet e saj. Enrike përfiton dhe i bën një propozim djaloshit, një identitet të ri vetëm që ai të mos kthehet më. Gabrieli i jep Robertës çelësat e apartamentit të tij. Lili vazhdon të refuzojë Samuelin. Teodoro dhe Leonardoja presin që Epifanio të reagojë meqë ai është dëshmitari i vetëm.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë