Zonjat e Familjes Bravo - Episodi 104

Leonardo merr në pyetje një të ndaluar nga Huani dhe mëson se dikush ka në plan të punojë në klubin Bravo, duke vënë në rrezik Valentinën me të bijat. Migelina i kërkon para Hoze Primitivos që të mos flasë me Valentinën. Enrike e tërheq padinë kundër Migelinës me kusht që Hoze Primitivo të paguajë borxhin e saj.

Të gjithë episodet e "Zonjat e Familjes Bravo"

Pas përballjes me armë mes Leonardos dhe Enrikes, ky i ...më shumë

Enrike i premton Valentinës se do të ndryshojë dhe se ...më shumë

Samueli i kërkon Sarës të qëndrojë me të. Leonardoja dhe ...më shumë

Manueli tërbohet kur shikon Herardon në shtëpinë e Bravove. Leonardoja ...më shumë

Adriana përballet me Manuelin për faktin se ai ka sjellë ...më shumë

Leonardo i premton Valentinës se do të luftojë për të. ...më shumë

Roberta bie në kurthin e Roksanës dhe Gabrielit. Lurdesi lajmëron ...më shumë

Valentina pak nga pak fillon të zbulojë fytyrën e vërtetë ...më shumë